EVANKELIOIVA KIRJALLISUUS

Kirjoitamme ja kuvitamme käsintekstattuja esittelylehtisiä, evankelioimis traktaatteja. Kirjoittaessamme käytämme arkipäiväistä puhekieltä ja paljon huumoria. (Otamme Jumalan vakavasti mutta yritämme olla ottamatta itseämme liian vakavasti) . Traktaatit, joita kutsumme nimellä ” broadsides ” kutsuvat vuorovaikutukseen evankeliumin kanssa ja henkilökuntamme jakaa niitä omakätisesti yli kahdeksan miljoonaa vuodessa. Olemme tehneet muutamasta ”broadside ” traktaatistamme animaatioita (nimeltä ”I Thought I Was an Olympic Supestar ” ja ” Jesus Made Me Kosher ” nimisistä traktaateista ). Julkaisemme myös muutamia evankelioivia kirjoja, jotka sisältävät Jeesukseen uskovien juutalaisten todistuksia ( kuten ” Jewish Doctors Meet the Great Physician” ), ja myös profetiaa käsitteleviä kirjoja ( mm. ” Future Hope” ). Julkaisemme myös lehteä nimeltä ” Issues”, joka on kahdeksan sivuinen julkaisu juutalaisille etsijöille.

TODISTUSKAMPANJAT

Kampanjat ovat erittäin keskitettyjä, lyhytaikaisia evankeliointi tapahtumia. Tehostamme yhtä lähetystyömme muotoa, katu evankeliointia, lähettämällä oman henkilökuntamme ja useita vapaaehtoisia jakamaan traktaatteja ( sorties) neljä kertaa päivässä kahdeksi tunniksi kerrallaan. Yleensä järjestämme tällaisia kampanjoita kesäkuukausina New Yorkissa, Torontossa, Pariisissa, Lontoossa, Moskovassa ja useissa muissa entisen Neuvostoliiton kaupungeissa.

MUSIIKKI JA DRAAMA

Työmme alkuvaiheessa aloimme tuottaa juutalaista gospel musiikkia ja draamaa katu evankeliointiamme varten. Sitten kehitimme niitä niin, että ne sopivat myös seurakunnissa esitettäviksi. Musiikki ja draama ovat tehokkaita evankeliointivälineitä, kun kristityt tuovat tapahtumiin ystäviään, jotka eivät ole usskossa. Lisää tietoa näiden esitysten järjestämisestä löydät netti sivulta:

JUUTALAISTEN TAVOITTAMINEN TAVALLISEN MEDIAN AVULLA

Ostamme mainostilaa johtavista sanoma – ja aikakauslehdistä ja laitamme koko sivun kattavia ilmoituksia evankeliumin julistusta varten, kuten Newsweek, Parade, ja New York Times lehtiin.  Julistamme evankeliumin sanomaa mainostauluilla, paikallisjunissa, bussien vaihtopaikoilla ja tavallisten radio asemien välityksellä. Muutkin ovat alkaneet käyttää jossain määrin näitä kanavia, mutta Juutalaiset Jeesukselle järjestö on ollut etulyöntiasemassa tehdessään Jeesuksen messiaanisuudesta väistämättömän kysymyksen juutalaisille käyttämällä tavallista mediaa.

Vierailemme mielellämme juutalaisten luona, jotka eivät ole uskossa mutta ovat osoittaneet kiinnostusta evankeliumin suhteen. Tarjoamme yksilöllistä Raamatun opetusta, yleensä kodeissa, mutta joskus myös puhelimessa tai netin kautta. Kun jotkut tulevat uskoon, me jatkamme opiskelua heidän kanssaan tarjoamalla opetuslapseus tunteja aina niin kauan kunnes nämä uudet juutalaistaustaiset uskovat ovat kunnolla juurtuneet johonkin paikallisseurakuntaan.

VERKKOEVANKELIOINTI

Monet, jotka eivät koe turvalliseksi antaa osoitettaan tai puhelinnumeroaan, vierailevat kotisivullamme ottaakseen selvää Jeesuksesta. Nimettöminä, oman kotinsa yksityisyydessä, he esittävät kysymyksiä. Monet näistä ihmisistä päätyvät lopulta ottamaan henkilökohtaisesti yhteyttä meihin sen jälkeen kun ovat vapaa-aikanaan tutkineet evankeliumia. Meidät löytää myös Facebook´sta, Twitter´stä, Second Life´sta ja muualtakin. Meillä on myös on-line verkko kirjakauppa, store.jewsforjesus.org, jossa tarjoamme laajan valikoiman kirjoja, musiikkia, videoita ja muuta tavaraa.

Menu

Etusivullep

Mihin Uskomme

Miksi uskomme, että Juutalainen tarvitsee Messiaan

Mitä teemme

Rabbien dilemma