Olemme sitoutuneita suojaamaan henkilötietojasi, ollessasi vierailijana verkkosivuillamme, julkaisujemme tilaajana, tuotteidemme ostajana, taloudellisena tukijana, rukoustukijana sekä vapaaehtoisena tai osallistujana ohjelmissamme tai tapahtumissamme.

Tässä tietosuojatiedotteessa kerromme, kuinka keräämme ja käytämme antamiasi henkilötietoja (joko henkilökohtaisesti, internetin välityksellä, puhelimitse, sähköpostitse tai kirjallisesti) ja mahdollisia kolmansien osapuolten luovuttamia henkilötietoja.

Tämä tietosuojatiedote on tarkoitettu sinulle, joka käytät verkkosivujamme tai mitä tahansa palveluitamme tai annat henkilötietojasi käyttöömme, jotta voisit olla täysin tietoinen siitä, kuinka käytämme ja tuomme esille tietojasi.

Tietosuojatiedote lyhyesti

On tärkeää, että luet koko tietosuojatiedotteen, jotta ymmärrät mitä henkilötietoja säIytämme, kuinka saatamme käyttää niitä ja mitkä ovat sinun oikeutesi. Jos sinulla on nyt vain vähän aikaa käytössäsi, niin alla on yhteenveto tiedotteesta. Palaathan kuitenkin lukemaan myös koko tiedotteen, kiitos!

Toimimme näin sen vuoksi, että pystyisimme osoittamaan toimivamme henkilötietosuojalain sekä uuden tietosuojalain (GDPR) säädösten ja ohjeiden mukaisesti sekä sen vuoksi, että haluamme olla sinulle rehellisiä ja avoimia. Otamme mielellämme vastaan asiaa koskevat kysymykset ja kommentit.

Tämä toimintatapa koskee kaikkia verkkosivujamme, joita operoimme Saksan toimistostamme (sisältäen tämän suomenkielisen sivuston), kaikkea sähköpostilla ja postitse lähetettyä mainosmateriaalia ja muita tapoja, joilla keräämme henkilötietoja. Tämä toimintatapa sisältää kaikki tiedot siitä, mitä keräämme ja miksi keräämme, mitä teemme ja mitä emme tee henkilötiedoilla ja mitä oikeuksia sinulla on ja kuinka käyttää näitä oikeuksia.

Keitä me olemme

Juutalaiset Jeesukselle on hyväntekeväisyysjärjestö, joka sinnikkäästi tavoittelee Jumalan suunnitelmaa juutalaisten pelastumiseksi.

Juutalaiset Jeesukselle -järjestö ei ole rekisteröitynä Suomessa. Tätä verkkosivustoa ohjataan Saksan toimistosta käsin. Saksan toimisto on rekisteröity Berliinin Charlottenburgissa Reg.-Nr. VR 18171NZ – Gemeinnützigkeit 656/54392.

Lisätietoja tietosuojatiedotteestamme sekä tietosuojasta saat ottamalla meihin yhteyttä tämän tietosuojatiedotteen lopussa näkyvillä tavoilla, kohdassa ”Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä”.

Henkilötiedot, joita keräämme ja mihin keräämme niitä

Keräämme aina vain ainoastaan sellaisia tietoja, joita tarvitsemme palvelujemme parantamiseksi tai joihin sinä annat suostumuksesi.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja, joiden avulla pystymme tunnistamaan sinut, kuten esimerkiksi nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, pankkiyhteystiedot tai pankki- / luottokortin tiedot. Näihin tietoihin kuuluu myös internetin tunnistustietoja, kuten esimerkiksi Facebookin tms. tunniste, laitekohtaiset tunnistetiedot (IP-osoite) käyttäessäsi internetiä, tietoja vierailemistasi sivustoista verkkosivuillamme sekä lataamistasi tiedostoista verkkosivuillamme.

Keräämme henkilötietoja seuraavilla tavoilla:

Tiedot, jotka annat meille suoraan

Keräämme näitä tietoja tiettyihin toimintoihimme, kun esimerkiksi otat meihin henkilökohtaisesti yhteyttä, käytät verkkosivujamme, paperilomakkeitamme tai soittaessasi toimistoihimme:

Huomaathan: Sinun ei tarvitse antaa näitä tietoja selataksesi verkkosivujamme. Mikäli kuitenkin haluat evätä tarvittavien tietojen käytön, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluja.

Tiedot, jotka annat meille epäsuorasti

Tietojasi voidaan jakaa meille mm. seuraavilta sivustoilta: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+, Flickr ja Blogger. Nämä itsenäiset kolmannet osapuolet jakavat tietoa kuitenkin vain, jos olet meihin yhteydessä näiden sivustojen kautta. Suosittelemme käymään läpi heidän tietosuojatiedotteensa ennen kuin annat heille tietojasi, jotta voit olla täysin varma, kuinka he käyttävät tietojasi.

Tiedot, joita keräämme, kun käytät verkkosivujamme

Verkkosivujen käyttötiedot kerätään evästeiden avulla. Nämä tiedot auttavat meitä näkemään, kuinka monet käyttävät verkkosivujamme, kuinka moni vierailee verkkosivuillamme säännöllisesti ja kuinka suosittuja tietyt sivut ovat. Evästeet ovat myös välttämättömiä verkkosivustomme toimimisen, tuotteiden ja palveluiden toimittamisen kannalta. Lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä löydät täältä.

Tiedot kolmansilta osapuolilta

Voimme saada tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi ystävältäsi, joka haluaa meidän ottavan yhteyttä sinuun tai lähettävän sinulle jotain, mitä olet pyytänyt tai ostanut, joka on varannut tapahtuman sinulle tai tehnyt lahjoituksen nimellesi.

Voimme saada päivitetyt toimitustiedot ja -osoitteen toimittajiltamme, jotta voimme päivittää vanhentuneet yhteystietosi ja lähettää seuraavan ostoksesi tai yhteydenoton helpommin. Jos saamme tietojasi kolmansilta osapuolilta, saat tiedot tämän jälkeen niin nopeasti kuin mahdollista siitä, keneltä olemme päivitetyt tiedot saaneet.

Tiedot julkisista tietolähteistä

Jotkin järjestöt saattavat yhdistää antamiasi tietoja julkisista tietolähteistä saatuihin tietoihin, saadakseen paremman ymmärryksen tukijoistaan ja heistä, jotka ovat heihin yhteydessä. Juutalaiset Jeesukselle -järjestö on päättänyt olla tekemättä näin.

Tietojen erityisryhmät

Tietosuojalaki määrittelee jotkin henkilötiedot toisia henkilötietoja arkaluontoisemmiksi, kuten esimerkiksi terveystiedot, etninen tausta, uskonnolliset tai filosofiset uskomukset ja poliittiset mielipiteet. Näitä tietoja kutsutaan joko arkaluontoiseksi tiedoksi tai erityiseksi tietoryhmäksi.

Emme kerää sinulta arkaluontoisia tietoja ellei siihen ole erityistä syytä, kuten esimerkiksi tapahtumaan osallistuminen, jossa tarvitsemme näitä tietoja varmistaaksemme asiaankuuluvan turvallisuuden niin vapaaehtoisten kuin osallistujien kesken. Joissakin tapahtumissa keräämme terveystietoja, jotta tapahtumavetäjillä olisi tarvittavat tiedot osallistujien huolenpitoa varten.

Kun keräämme näitä tietoja, niin varmistamme, että ymmärrät mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mitkä ovat lainmukaiset tarkoitusperämme näiden tietojen käsittelemiseksi.

Lasten henkilötiedot

Emme tietoisesti kerää tietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta ellei meillä ole huoltajan suostumusta ja mikäli huomaamme näin käyneen, tiedot poistetaan.

Jos olet alle 13-vuotias ja haluaisit osallistua tapahtumaan, antaa lahjoituksen tai muuten olla yhteydessä meihin, pyydäthän ensin luvan huoltajaltasi henkilötietojesi luovuttamiseksi.

Kuinka käytämme henkilötietoja

Saatamme käyttää antamiasi henkilötietoja seuraavilla tavoilla:

Vastaaminen kyselyihin lisätiedoista, resursseista ja tuotteista

Menu

Etusivullep

Mihin Uskomme

Miksi uskomme, että Juutalainen tarvitsee Messiaan

Mitä teemme

Rabbien dilemma